STRONG, FAST, SAFE, instalare cabluri

Sonda tras cabluri,Sonda de tras cablu,sarpe cabluri,Tragator cablu

STRONG, FAST, SAFE, instalare cabluri



Noi facem non-Conductiv Sonda tras cabluri cu mândrie.

Suntem un producător specializat de instrument de cabluri electrice " Sonda tras cabluri " Am dezvoltat SF fără conducție Sonda tras cabluri concentrându-ne pe îmbunătățirea performanței produsului de mulți ani.

Lansat în 2014 SF este produsul final Non-conductiv instalare cabluri cu o elasticitate excelentă și o moale.

Producem o varietate de tipuri de fire de până la 1/2/3/4 cu lungimea de 16 ~ 650ft (5 ~ 200M), în funcție de scopul cablării electrice sau instalării prin cablu. Prin urmare, puteți utiliza prin selectarea în funcție de aplicația de lucru dorită, cum ar fi conductele electrice de uz casnic, conductele de comunicații, poziționarea cablurilor etc. 

non conductiv Sonda tras cabluri (Fish Tapes)

Sonda tras cabluri instalare cabluri a fost proiectat pentru a pune ușor un cablu electric într-o conductă și este o unealtă care, dacă un lucrător electric împinge electric Sonda tras cabluri în conductă și conectează firul cu terminalul frontal gaura benzii de pește care iese din cealaltă parte a conductei înainte de a trage instalare cabluri, face ca firul să treacă prin interiorul conductei.

Folosind sârmă de oțel, în loc de Sonda tras cabluri de a pune sârma electrică în conductă în trecut, a fost un muncitor greu, iar firul a fost prins frecvent în interiorul conductei.

 

Dimpotrivă, SF-ul ne-conductiv instalare cabluri folosește materiale plastice speciale, ușor de îndoit, astfel încât lucrul nu este greu, iar firul, atunci când este tras cu mâna, poate fi introdus fără dificultate în conductă. 

Pentru mai multe informatii.

Va rog sa ne contactati.


site-ul web: https://www.electricalfishtape.com

blog: https://www.electricalfishtape.com/fishtapes

https://www.electricalfishtape.com/sonda-tras-cabluri

E-mail: sales@huenckorea.com


P.S:

Cautam parteneri din intreaga lume.

Dacă sunteți interesat să distribuiți Sonda tras cabluri electrice neconductive "Super Fish", vă rugăm să ne contactați.

댓글

이 블로그의 인기 게시물

ryżowy Krakers maszyna

Wie benutzt man Elektriker Kabel Einziehhilfe

cách sử dụng Dây mồi luồn dây điện